Broderade sängkläder med täcke kudde spjälskydd och sänghimmel

Varför ska du köpa en spjälsäng?

Spjälsäng med vackra sängkläder och sänghimmel skapar en ombonad sovplats för din bebis
Gör din spjälsäng mysig

En utvilad förälder är en gladare förälder

Det vi alla måste komma ihåg är att varje familj är unik. Men något som stämmer för alla är att god sömn hjälper oss att fungera som vi ska. Ett litet barn behöver stort tålamod och som förälder så är det viktigt att du får sova för att orka med att vara en bra förälder.

För många så innebär spjälsängen chansen att få ta igen missad sömn och sova normalt. Det är något som både förälder och barn har mycket att vinna på. I och med att spjälsängen erbjuder en säker och trygg sovplats och föräldern får sträcka ut sig på sin egen säng så är den en tillgång för bättre sömn.

Om du känner att det blir bäst att bebis sover i sin säng och du i din så kommer den klassiska spjälsängen att vara en stor hjälp. Den gör att du orkar med och att du slipper bli nervös!

När ditt lilla hjärta ska sova i spjälsängen så kanske du vill skapa en sovplats som är så ombonad som möjligt. Med en sänghimmel så får du denna effekt och den är mycket praktisk att använda. Bebisen skyddas även lite extra mot drag och starkt ljus. Samma gäller spjälskyddet som har flera olika funktioner och det handlar inte bara om att man vill att spjälsängen ska se mysig och ombonad ut. Spjälsängsskydd skyddar barnet från sängens hårda spjälor och kanter och håller ben och armar på insidan av sängen.

Spjälsängen kan definitivt ses som en investering på många sätt och den är en möbel som många har en alldeles särskild relation till. Den påminner om trygga nätter och lugna sovstunder på dagen och är därmed ett kärt minne för resten av livet.

Kommentera